Дом > Изложба > Садржај

Сценографија комплементарне светла користите више шта?

Иако смо наглашавање крајолик комплементарне светла, Уштеда енергије и еколошки функције, али ова функција није довољна да би постао је сценографија комплементарне светла само и могу само да кажем да је први услов је да бисте га изабрали. Издвајање крајолик комплементарне светла треба читав разматрање околине комплементарне светла функција, користите поене да видим ако земља испуни Цитy Роад.

На крају крајева, морамо се фокусирати практичне примјене крајолик комплементарне светла, јер соларни ветар комплементарне улици лампу као лампа, то мора да је могућност одржавања довољне Светлина, таква сценографија комплементарне светла може да игра своје доспећа улогу, чак и ако је сценографија комплементарне светла од ветра и соларна енергија, то није успело испуњавања стандарда путем расвета, да је његова употреба има смисла.


Због тога смо потврдите крајолик комплементарне светла да видим њене Светлина испуњава услове, поред овога, има ли зависи од дужине времена, ако није дуга роком трајања, може се користити само за једну или две године, се не одражава своје социјално-економске предности.


Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540