Дом > Новости > Садржај

Анализа : Како побољшати кориштење соларне енергије?

Данас нам животном окружењу заједно са брз економски развој постала више озбиљне, за енергију конзервације и заштите животне средине су сада на основу избора соларне светла на отвореном лампе произвођача да бисте олакшали ноћи, можете да сачувате енергију и да смањи загађење, прихваћена од стране људи, а онда како треба да унапређујемо искоришћење соларне енергије у употреби? Лампа светло на соларне уличне расвете систем поставља процес примене кључа је да дизајн ефикасна и поуздана оптички систем прави извор светлости подједнако распоређене на путу.


Светло ефикасност улица лампе на стварне конфигурације дизајна процеса главни принцип метода је употреба нон-Имагинг оптику дизајниран специјално оптички систем рационално расподјелу соларне улица светла емитују светло у иллуминанце и униформности захтеве повећање кориштење соларне енергије.


Које предводе соларне улица светла откад апликација кад си стално лампу произвођачи побољшали, да би побољшала ефикасност и квалитет улица лампе, боље испуни услове за економски развој, Уштеда енергије и заштите животне средине, произвођачи соларне осветљење и ће и даље бити иновативан!


Каталог производа
Контактирајте нас

Емаил : aaron89@sina.com


ЗИП /Поштански број: 225651

Тел:86-514-84216369

86-13773313810

Факс : 86-514-84212540